Skirmitt

Skirmitt

Rood licht

ModelbouwPosted by Skirmitt 03 Apr, 2008 16:15
De Skyline body is besteld samen met enkele andere kleinigheden waar ik later op terug kom. Hierna worden voorlopig geen nieuwe projecten meer gestart. Ik werk af waar ik aan begonnen ben en daar eindigt het dan ook. Er is plaats genoeg voor nog meer wagens maar de voldoening en doelstellingen zijn gehaald. Ik wil wagens bouwen waar een verhaal aan vast zit en niet zomaar blindelings aan iets beginnen. Wat staat er dan nog op het programma ? Niet zo heel veel maar toch genoeg om nog een hele tijd bezig te zijn. Ik zet ze even op een rijtje.

De stock car zal afgewerkt worden in originele staat met hier en daar een herstelling. Veel werk is er niet meer nodig. Met deze wagen zal ik echter nooit rijden. De Veco motor vind ik te uniek om zomaar te slijten en de riemoverbrenging vind ik te breekbaar. Deze zal dus de rol van shelf queen mogen spelen.

Dan is er nog het tweede stock car chassis dat ik voor een prikje heb kunnen kopen. Deze zal voorzien worden van een differentieel en een 2.5 cc Protech motor. Hierover later meer.

Het derde project is de Kyosho Porsche 959. Een ferme brok met heel wat meer werk. Geen idee wanneer ik aan deze begin maar ooit komt de dag dat de dubbele uitlaat zal ronken van plezier !

De droom van een Toyota Hilux of Sand Scorcher zal ik netjes opbergen. Ze zijn onbetaalbaar en replica's zijn maar replica's. Verder heb ik geen wagens in mijn hoofd die ik ooit nog zou willen bezitten. Moest de verleiding dan toch nog toeslaan zal ik streng moeten zijn voor mezelf.

  • Comments(0)//skirmitt.mylantec.be/#post62